Tidlig cupexit

Vi følger Grimsbys bortemøte med Kidderminister i 1. runde av FA-cupen. Grimsby er store favoritter her da dagens motstander holder til i nivået under. Andre runde trekkes mandag kveld klokken 23:00.

En jevn og sjansefattig første omgang på Aggborough. I andre omgang tok man gradvis mer over og hadde en rekke store sjanser.
Så etter 71 minutter felte Luke Waterfall i egen boks. Straffespark som ble satt inn av Ashley Hemmings.
Grimsby slet med å svare etter dette og skapte lite. Dermed er Grimsby ut av cupen.

Kidderminister – Grimsby 1-0
Aggborough Stadium, 2799 tilskuere (921)

Mål: 1-0 Ashley Hemmings (str) 72′

Grimsby (3-5-2): 21. Max Crocombe – 16. David Longe-King, 6. Luke Waterfall (20. Joel Grant 74′), 22. Ryley Towler – 2. Michee Efete, 4. Ben Fox, 8. Giles Coke, 15. Harry Clifton, 17. Seb Revan – 7. Will Bapaga (14. Lenell John-Lewis 60′), 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 1. James McKeown, 5. Shaun Pearson, 12. Ryan Sears, 31. Evan Khouri, 34. Aaron Braithwaite, 39. Edwin Essel.

Gult kort: Ryley Towler 59′, Ben Fox 74′

Et par småskader skal det være og vi ser at Wright, Hunt, Crookes og Sousa står over. John McAtee er ute i tre-fire uker med en kneskade. Sean Scannell er også tilbake i trening.  Luis Adlard og Jaz Goundry er tilbake i klubben etter utlån.