McAtee var forskjellen

To mål og en assist av John McAtee ga en sterk 3-0 seier hjemme mot et godt bortelag. Dermed har The Mariners tatt 10 av 12 poeng på de fire siste.
Paul Hurst hadde en offensiv twist på midten da han byttet inn Burgess for Coke på midten.
Som King’s Lynn stablet Aldershot opp med 5-4-1, men denne gangen tok Grimsby en tidlig ledelse.

Et legg fra Michee Efete reflekterte i stolpen og ut til McAtee som kastet frem beina og slo ballen ut til Erico Sousa som dundret Town foran fra hjørnet av femmeteren. Etter dette var det en åpen kamp med sjanser begge veier. Så etter 39 minutter doblet man da John McAtee curlet inn fra utenfor boksen etter at keeperen hadde Zalo på hanskene. Aldershot la om i pausen og kom bedre med offensivt, men Grimsby punkterte da han satte inn returen på eget skudd.

Kampen dødde hen før Aldershot overraskende pyntet på resultatet like før slutt etter en meget flott soloprestasjon hvor Ryan Glover tuppet ballen over streken etter show fra Oxlaide-Chamberlain.

Grimsby – Aldershot 3-1
Blundell Park, 5177 tilskuere

Mål: 1-0 Erico Sousa (McAtee) 10′, 2-0 John McAtee 39′, 3-0 John McAtee (Clifton) 60′, 3-1 Ryan Glover (Oxlaide-Chamberlain) 90′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 5. Shaun Pearson, 6. Luke Waterfall (C) (26. Andy Smith 76′), 22. Danny Amos – 18. Erico Sousa (11. Sean Scannell 63′), 17. Arjan Raikhy, 30. Scott Burgess, 15. Harry Clifton – 10. John McAtee – 29. Ryan Taylor (9. Tristan Abrahams 70′). Innbyttere: 8. Giles Coke, 14. Lenell John-Lewis.

Gult kort: Luke Waterfall 42′

Jordan Maguire-Drew antas tibake på feltet neste uke. Max Wright stod over sist med en hamstringskade, men han håpes klar om to til fire uker. Ben Fox’ skade var alvorlig og han vil være ute i minst et par måneder. Det er ikke ventet inn noen nye spillere til lørdag ettersom man ikke har funnet noen som er gode nok, samtidig som man ikke har så mange skader fortiden.