Full kontroll

I ettermiddag klokken 16:00 spiller man borte mot Alfreton fra nivå seks i en oppkjøringskamp. Dermed kan fansen se ukens nysigneringer i aksjon. Fredagens signering Bryn Morris (Burton) fikk spilletid, men Kieran Green (Halifax) var ikke med.

Grimsby tok ledelsen etter kvarteret. Gavan Holohans skudd ble gitt til corner. Corneren ble halvklarert til John McAtee som satte inn på en volley.

Luke Waterfall doblet etter 25 minutter da han headet inn.

I andre omgang kom Alfreton mer med, men Grimsby hadde stort sett kontroll. Alle i startoppstillingen fikk mye spilletid og man gjorde først bytter etter 69 minutter.

Stephen Wearne økte ledelsen etter 76 minutter da han utnyttet seg av dårlig forsvarsspill. Unge Aaron Braithwaite økte ytterligere etter få minutter på banen da han satte inn Amos’ kross.

Dermed endte det med 4-0 seier. Nå venter Lincoln hjemme på onsdag i sommerens største test.

Alfreton – Grimsby 0-4
Impact Arena Stadium, 407 tilskuere

Mål: 0-1 John McAtee 15′, 0-2 Luke Waterfall (Maguire-Drew) 25′, 0-3 Stephen Wearne 76′, 0-4 Aaron Braithwaite (Amos) 84′

Grimsby (4-4-1-1): Max Crocombe (Ollie Battersby 69′) – Michee Efete (Jamie Bramwell 81′), Luke Waterfall (Jordan Cropper 69′), Shaun Pearson (Jaz Goundry 81′), Anthony Glennon (Danny Amos 69′) – Jordan Maguire-Drew (Aaron Braithwaite 81′), Gavan Holohan (Giles Coke 81′), Bryn Morris (Evan Khori 69′), Harry Clifton (Harvey Tomlinson 81′) – John McAtee (Stephen Wearne 69′) – Danilo Orsi-Dadomo (Edwin Essel 81′).

Niall Maher antas skadd etter å ha gått av etter seks minutter sist. Stephen Wearne er tilbake fra ankelskade. Otis Khan (legg) er ennå ute sammen med Ryan Taylor (legg). Nysigneringen Kieran Green er ikke med.