0054 – Bjørn Fjeldstad

Bjorn Fjeldstad
For første gang på tjue måneder har vi fått et nytt medlem i supporterklubben! Vi ønsker hjertelig velkommen til medlem 0054 – Bjørn Fjeldstad.

Som med de fleste av våre medlemmer ble det Grimsby med en tilfeldighet. «For et par år siden surfet jeg rundt etter litt morsom merch fra engelske klubber i lavere divisjoner, og endte opp med å kjøpe en sykkeltrøye fra Grimsby Town FC. Siden den gang har jeg fulgt klubben litt på avstand (dvs. sosiale medier) – først og fremst for å ha noe å si om jeg skulle få spørsmål rundt den drakta jeg bruker når jeg er ute med sykkelen. Dette er vel en variant av det som ofte skjer med en 8-åring som får en fotballdrakt og blir fan – i mitt tilfelle var jeg 48.»

«Det skal innrømmes at jeg har vært/er Liverpool-fan, men i likhet med veldig mange andre har jeg fått litt avsmak for den delen av fotballen de siste årene. Jeg følger fortsatt litt med, men jeg sa opp PL-pakka i TV2-abonnementet for 3 år siden. Grimsby Town FC er en fin erstatning her; flotte drakter, gammel klassisk stadion, en passe stor og koselig by (antar jeg…) og plassert slik i ligasystemet at man ikke kan beskyldes for å være medgangssupporter.»

0054 – Bjørn Fjeldstad
Født: 1972
Om meg: Opprinnelig fra Trøgstad i Indre Østfold, nå bosatt på Fetsund. Utdannet sivilingeniør i kjemi, jobber i GE Healthcare i Oslo. Personlig rekord 44,7 på 500 m skøyter. Jeg har sett kamper på to stadioner i England; Giggs Lane (Bury) og Banks’s Stadium (Walsall).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.