Så løsnet det

Grimsby slo Winterton fra nivå lett. Motstanderen har Adam Buckley i sine rekker.

Winterton Rangers – Grimsby 0-5
West Street, 412 tilskuere

Mål: 0-1 Lenell John-Lewis 17′, 0-2 Liam Hearn 29′, 0-3 Dayle Southwell 33′, 0-4 selvmål 51′, 0-5 Joe Colbeck 89′.

Grimsby, første omgang: Jake Turner, Paul Walker, Shaun Pearson, Chris Doig, Aswad Thomas, Dayle Southwell, Scott Kerr, Craig Disley, Alex Rodman, Liam Hearn, Lennell John-Lewis.

Grimsby, andre omgang: James McKeown, Sam Hatton, Shaun Pearson, Chris Doig, Aswad Thomas, Joe Colbeck, Scott Kerr (Walker, 60), Tom Charlesworth, Patrick McLaughlin, Andy Cook, Ross Hannah

Tidligere Scunthorpe-keeper Jake Turner startet i mål for Grimsby. Prøvespilleren Tom Turner, som var keeper sist, var altså ikke med i dag på et lag med svært mange juniorer.

Scott Neilson og Andi Thanoj stod over med småskader.

Ellers er det klart at tidligere Blackpool-forsvarer Paul Bignot trener med Grimsby.

Her er kampvideoen fra Cleethorpes – Grimsby!