Grimsby med ti mann i nesten en omgang

Grimsby skulle vinne tilbake fansen etter det skuffende tapet sist. Man la om til 4-4-2 og holdt 0-0 til pause. Så i starten av andre omgang ble Joe Colbeck vist ut med direkte rødt. Kunne fiskerne få ett poeng med ti mann?

Grimsby var faktisk best med ti mann mot et svakt Chester-lag, men kampen endte 0-0.

Chester – Grimsby 0-0
Exacta Stadium

Grimsby (4-4-2): 13. James McKeown – 15. Paul Bignot, 5. Shaun Pearson, 6. Chris Doig, 16. Alan Goodall – 7. Joe Colbeck, 19. Ritchie Jones, 4. Scott Kerr, 26. Patrick McLaughlin – 17. Ross Hannah, 14. Lenell John-Lewis. Innbyttere: 3. Aswad Thomas, 9. Andy Cook, 10. Liam Hearn, 11. Scott Neilson, 12. Clayton McDonald.

Gult kort: Paul Bignot 31′
Rødt kort: Joe Colbeck 49′

Preview
Sist stilte man med uforandret lag, men få kan føle seg trygge på laget etter innsatsen mot Halifax. Bytter må gjøres for å sette et eksempel.

Samtidig fungerte formasjonen dårlig, selv om Hurst ikke kunne si at det vil bli et skifte tilbake til 4-4-2, som man hadde relativt stor suksess med sist sesong.

Liam Hearn var ikke en gang i troppen sist, Hurst mente at storscoreren sliter med selvtilliten og formen om dagen. Sam Hatton sliter med skade, men også motivasjonen da han mistrives i området og vil dra hjem.

Aswad Thomas suspensjon er nå over, men klubben er svært misfornøyd med hans opptreden i forbindelse med Nuneaton-kampen. En avgjørelse har blitt gjort der, men Hurst innrømmer at man må stille med sitt beste lag. Grimsby trenger Thomas’ tempo i laget om man skal fortsette å spille trangt uten vinger på midtbanen.

Clayton McDonald var grusom sist i følge rapportene og Chris Doig som har vært skadd kan fort erstatte han. Craig Disley som har slitt med skade har vært sårt savnet innrømmer Hurst som føler laget trenger kapteinen sin, trolig får han spille selv om han ikke er 100%.

Nykommeren Ritchie Jones virket rusten sist da han kom inn, men han har et potensiale som kan føre han inn på laget.

Radio | Livetekst | Livechat | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.