Nesten mot serielederen

Kunne Grimsby tette luken til den suveren serielederen som ikke har tapt? Vel Grimsby hang godt med og hadde til og med et straffespark som man misset.

Grimsby – Cambridge 0-1
Blundell Park, 4386 tilskuere

Mål: 0-1 Adam Cunnington 67′

Grimsby (4-4-2): 13. James McKeown – 2. Sam Hatton, 5. Shaun Pearson, 6. Chris Doig, 3. Aswad Thomas – 11. Scott Neilson (23. Alex Rodman 61′), 4. Scott Kerr, 8. Craig Disley, 26. Patrick McLaughlin – 10. Liam Hearn (9. Andy Cook 77′), 14. Lenell John-Lewis (7. Joe Colbeck 82′). Innbyttere: 12. Clayton McDonald, 19. Ritchie Jones.

Gult kort: Sam Hatton 18′, Shaun Pearson 49′

Ross Hannah ble byttet av sist med hamstringskade. Liam Hearn er ventet å erstatte han. Alan Goodall ble skadd sist, hans leieopphold er også over. Joe Colbecks suspensjon er over. Sam Hatton og Lenell John-Lewis pådro seg også noen småskader sist, men er ventet klar.

Radio | Livetekst | Livechat | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.