Hjerteskjærende for Grimsby

Ross Hannah og Craig Disley ga Grimsby ledelsen to ganger, men Huddersfield stod igjen som vinnere. Tross tap har Grimsby-gutta all grunn til å være stolte av seg selv.

FA-cupens 3. runde:
Grimsby – Huddersfield 2-3
Blundell Park, 6504 tilskuere

Mål: 1-0 Ross Hannah (Colbeck) 25′, 1-1 Oliver Norwood 52′, 2-1 Craig Disley 62′, 2-2 Martin Paterson 86′, 2-3 Selvmål (Aswad Thomas) 90′

Grimsby (4-4-2): 13. James McKeown – 15. Paul Bignot, 5. Shaun Pearson, 6. Chris Doig (20. Dayle Southwell 93′), 3. Aswad Thomas – 7. Joe Colbeck, 8. Craig Disley, 18. Andi Thanoj (26. Patrick McLaughlin 66′), 11. Scott Neilson (23. Alex Rodman 82′) – 17. Ross Hannah, 9. Andy Cook. Innbyttere: 1. Jonathan Hedge, 2. Sam Hatton, 21. Ellis Humble, 25. Caine Winfarrah.

Gult kort: Alex Rodman 89′

Preview
«Dette blir et annet kampbilde, her er vi underdogene. Jeg håper spillerne ser frem til kampen og ikke får høye skuldre. Rarere ting har skjedd i fotball enn at vi slår Huddersfield,» sier Paul Hurst.

Grimsby sliter litt med troppene og må ha et par juniorspillere på benken mot Huddersfield. Juniorene Ellis Humble, Paul Walker, Caine Winfarrah og Tom Charlesworth trener fortiden med A-laget.

James McKeown starter i mål. Reservekeeper Jonathan Hedge er tilbake etter lån og sitter på benken.

Sam Hatton er frisk igjen og starter. Clayton McDonald sliter med armen og er ute slik at stopperparet blir Chris Doig og Shaun Pearson. Aswad Thomas tar venstrebacken, mens Paul Bignot trolig blir backup selv om han imponerte sist.

På midtbanen konkurrerer Colbeck, Rodman og Neilson om de to plassene på kanten. Neilson i form er best og starter på venstre, mens vi tror Joe Colbecks arbeidskapasitet fortrekkes på høyre.

Scott Kerr er tilbake i trening, men virker ikke helt komfortabel med kneet, Patrick McLaughlin eller Andi Thanoj vil derfor spiller på siden av Craig Disley i hjertet av banen. I følge rapportene var Hurst veldig fornøyd med Thanoj sist.

Lenell John-Lewis er suspendert, Andy Cook erstatter han. Toppscorer Ross Hannah er selvskreven. Operasjonen til Liam Hearn gikk som ventet, men han er ute for sesongen. Det var ingen stygge overraskelser da kirurgene gikk inn.

Paul Hurst har følere ute på transfermarkedet. Han har forsøkt å hente to, det har vært snakket med andre klubber. Han var etter en forsvarer som ikke er Nathan Pond, samt en offensiv spiller som ‘virkelig hadde vært et løft for klubben’.

Fredag var det solgt 6300 billetter til kampen.

TV | Radio (Sperret utenfor UK) | Kampfakta | Livetekst | Livechat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.