Debutantenes aften ga sjelden H

Marcus Bignot hadde lagt hodet sitt på et fat før denne kampen og det var viktig å få en seier for moralen med så mange spillere ute i kulden.
Grimsby dominerte spillemessig, men skapte ikke en sjanse for Notts Co ga oss en gavepakke etter 27 minutter. Debutanten Jamey Osborne fant Omar Bogle som fikk en svært lett jobb og 1-0.
Resten av omgangen åpnet det seg opp, men det stod 1-0 til pause.

Andre omgang var lenge sjansefattig. Notts County spilte mer direkte og Grimsby måtte hele tiden være på alerten, noe de klarte defensivt da bortelaget knapt skapte en sjanse.
Så etter 82 minutter doblet man da Scott Vernon endelig fikk hull på byllen. Igjen var det regi med Jamey Osborne. Omar Bogles forsøk ble parrert av keeper til Scott Vernon som tappet inn returen.
Deilig og sjelden hjemmeseier. Debutanten Jamey Osborne hadde en fantastisk mål og var involvert i begge måla.

Grimsby – Notts Co 2-0