Altrincham stoppet rekken

Grimsby var på vei mot en historisk sjette strake seier, men minuttet før slutt utlignet Scott Leather etter en glipp av Nsiala. Før det hadde Nathan Arnold sendt The Mariners foran med en suser fra 30 meter.

Altrincham – Grimsby 1-1
Moss Lane, 1881 tilskuere

Mål: 0-1 Nathan Arnold 66′, 1-1 Scott Leather 89′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 6. Carl Magnay, 5. Shaun Pearson, 22. Aristote Nsiala, 3. Aswad Thomas – 29. Harry Pell (4. Scott Brown 59′), 8. Craig Disley (16. Craig Clay 59′), 19. Daniel Parslow – 20. Nathan Arnold, 14. Lenell John-Lewis,  11. Scott Neilson (Jack Mackreth 87′). Innbyttere: 10. Ross Hannah, 18. Jon-Paul Pittman.

Gult kort: Craig Disley 10′, Aristote Nsiala 93′

Carl Magnay gikk av med et sårt kne sist, men håpes klar igjen. Ellers er troppen skadefri. Keeperen Nick Draper har blitt hentet inn på en korttidskontrakt. New Zealenderen Hamish Watson trener ennå med klubben og man undersøker mulighetene for å få til en internasjonal klarering.

Et Grimsby XI slo i midtuka Corby 13-1, her scora Ross Hannah hele fem mål!

Fakta | Live | Radio | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.