Harriers fikk kampen i sin bane

Kidderminster tok en tidlig ledelse og kunne legge seg bakpå. Dermed ble det raskt statisk. Med tre mot fem i undertall på midten ble det for vanskelig å spille seg gjennom. Andre omgang startet som den første med nytt mål i mot. Man la om til 4-4-2 og gjorde noen bytter, men det hjalp ikke stort for fiskerne som måtte se sin rekke på åtte seriekamper uten tap gå fløyten.

Grimsby – Kidderminster 0-2
Blundell Park, 3446 tilskuere

Mål: 0-1 Marvin Johnson 2′, 0-2 Jack Byrne 49′

Grimsby (4-3-3), trolig lag:1. James McKeown – 6. Carl Magnay, 22. Aristote Nsiala, 5. Shaun Pearson, 3. Aswad Thomas – 29. Harry Pell (8. Craig Disley 73′), 19. Daniel Parslow (18. Jon-Paul Pittman 57′), 4. Scott Brown – 20. Nathan Arnold, 14. Lenell John-Lewis (10. Ross Hannah 73′), 11. Scott Neilson. Innbyttere: 7. Jack Mackreth, 16. Craig Clay.

Gult kort: Jon-Paul Pittman 79′

Spissen Hamish Watson er spilleklar, men fikk ikke plass på benken. Troppen er forøvrig helt skadefri.

Fakta | Live | Radio | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.