Overlegne i spill, men kun ett poeng

Premierenerver for Grimsby som måtte bruke en halv omgang før spillet satt. Da dominerte man kraftig og det var fullt fortjent at man tok ledelsen ved Padraig Amond etter 43 minutter.

En gavepakke i andre omgang ga balanse i regnskapet før Andy Monkhouse økte etter en corner. Så to minutter på overtid fikk Kidderminster 2-2 ved Aman Verma!

Kidderminster – Grimsby 2-2
Aggborough stadium, 3459 tilskuere

Mål: 0-1 Padraig Amond (Bogle) 43′, 1-1 Reece Styche 60′, 1-2 Andy Monkhouse (Nsiala) 66′, 2-2 Aman Verma 92′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 22. Aristote Nsiala, 5. Shaun Pearson, 6. Josh Gowling, 23. Danny East – 20. Nathan Arnold, 16. Craig Clay, 8. Craig Disley (C), 11. Andy Monkhouse – 10. Padraig Amond (7. Jack Mackreth 83′), 9. Omar Bogle. Innbyttere: 2. Richard Tait, 3. Gregor Robertson, 15. Harry Clifton, 17. Josh Venney.

Marcus Marshall, Josh Sunter, Scott Brown og Jon-Paul Pittman er ute med skader. Omar Bogle går rett inn på laget etter skade.