Ekspertenes klare tale – Grimsby ender på topp

Overskriften sier det meste. I disse dager er det spådommer rundt hvert hjørne – også for Conference Premier.  For to dager siden kom utgaven av FourFourTwo med alle tabelltips ut. De skrev følgende om Grimsby:

Nære på i play-offs og FA Trophy for andre strake sesong, Paul Hurst håper at alle gode ting er tre. FFTs dom: 1. plass. Nøkkelspiller: Craig Disley.

Bak oss finner vi Barnet, Eastleigh, Forest Green Rovers og Gateshead, i den rekkefølgen. Helt sist finner vi Welling United.

BT Sports, som sender Conference-kamper på TV, hadde nylig sin sending om hva vi kan forvente kommende sesong. Der hadde de mye positivt å si om Grimsby, blant annet at våres egen James ‘Macca’ McKeown er den beste keeperen i Conference. Sammen med ‘Macca’ ble Aristote ‘Toto’ Nsiala tatt med blant ‘Fem spillere å se opp for i kommende sesong’.

Videre fikk Paul Hurst mye skryt for jobben han har gjort de to siste sesongene samt at det var bred enighet blant ekspertene om at Grimsby kom til å ende opp som seriemestere.

Helt til slutt vier vi litt spalteplass til en noe kontroversiell kar, nemlig Alan Alger. Han var en av få som mente at Scott Neilson sin meget kontroversielle utvisning i vårens play-off ikke var så streng. Siden den gang har han blitt mer vettug og på sin Twitter hadde han nylig en tabellspådom.

Jeg ventet lenge i spenning, ettersom han valgte å begynne nedenifra, men Grimsby lot vente på seg. Helt til slutt kom gladmeldingen fra Alan, slik lød den:

Vanarama Conference-spådom: 1.plass (Vinner) – GRIMSBY TOWN – vil makte 4/5 ekstra seire slik at man tar steget fra play-off til direkte opprykk.

Så får vi bare håpe at ekspertenes nokså brede enighet om Grimsby-opprykk blir realitet. Første test venter allerede lørdag formiddag, i det som kan bli sesongens største kamp.

Connell hentes inn

Grimsby har hentet inn Alan Connell på en korttidsavtale.

Med Jon-Paul Pittman, Nathan Arnold og muligens også Ross Hannah ute for lørdagens kamp mot Bristol Rovers stod manager Paul Hurst igjen med Lenell John-Lewis som spiss.

I tillegg er jo Scott Neilson, Aristote Nsiala og Shaun Pearson suspendert.

Alan Connell kommer på en kortidsavtale og er fortiden klubbløs. I 2010/11-sesongen scoret han 29 mål for Grimsby. Siden den gang har han vært innom Swindon, Bradford og Northampton. Det er 17 måneder siden sist han scoret et ligamål, men på dette nivået skulle han ose klasse.

Nyheten ble sluppet klokken 16. En klarering fra FA må være klar innen 18 i kveld om han kan brukes i morgen.