Marginene mot seg

Grimsby fikk en drømmestart da Lenell John-Lewis kjempet inn ledelsen etter to minutter. Fiskerne hadde flere gode sjanser til å øke, samtidig som dommeren virket å verne om Bristol Rovers’ spillernes rett til å være på banen. Etter at Ellis Harrison utlignet etter 29 minutter roet det seg noe ned, de ble vel også snytt for et straffespark.

Andre omgang var heller sjansefattig, spesielt Grimsby slet med å komme til sjansene.

To ekstra omganger ble spilt og heller ikke her ble det mål, dermed bar det til straffesparkkonkurranse som Rovers vant

Grimsby – Bristol Rovers 1-1 (3-5 på straffer)
Wembley stadium, 47 029 tilskuere

Mål: 1-0 Lenell John-Lewis 2′, 1-1 Ellis Harrison 79′.

Straffespark: 2-1 Chris Lines 2-2 Craig Disley 2: 3-2 Matty Taylor 3-3 Lenell John-Lewis 3: 4-3 Lee Brown X Jon-Paul Pittman 5-3 Angelo Balanta 5-4 Craig Clay 5: 6-4 Lee Mansell

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 6. Carl Magnay, 22. Aristote Nsiala, 5. Shaun Pearson, 35. Gregor Robertson (19. Daniel Parslow 73′) – 7. Jack Mackreth, 4. Scott Brown (16. Craig Clay 98′), 8. Craig Disley, 20. Nathan Arnold – 14. Lenell John-Lewis, 33. Oliver Palmer (18. Jon-Paul Pittman 69′). Innbyttere: 10. Ross Hannah, 37. Jordan Chapell.

Josh Gowling ute med lårskade, Gregor Robertson erstattet han.