Skuta på rett kjøl

Grimsby fikk starthjelp i historiens første møte med Boreham da Doe klarerte et frispark i eget mål etter åtte minutter.

Det var de brente sjansers kamp for Grimsby og spesielt Omar Bogle, men endelig fikk han hull på byllen ved halvspilt andre omgang. Nathan Arnold satte så tilsynelatende spikeren i kista, men Charlie MacDonalds redusering skapte noe nerver på tampen.

Boreham Wood – Grimsby 1-3
Meadow Park, 1293 tilskuere

Mål: 0-1 selvmål 8′, 0-2 Omar Bogle 66′, 0-3 Nathan Arnold (Monkhouse) 75′, 1-3 Charlie MacDonald 80′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 23. Danny East, 5. Shaun Pearson, 22. Aristote Nsiala, 3. Gregor Robertson – 20. Nathan Arnold, 8. Craig Disley, 25. Matt Robinson, 11. Andy Monkhouse – 9. Omar Bogle (18. Jon-Paul Pittman 76′), 10. Padraig Amond (7. Jack Mackreth 85′). Innbyttere: 2. Richard Tait, 14. Marcus Marshall, 16. Craig Clay.

Gule kort: Craig Disley 54′, Danny East 57′, Gregor Robertson 61′, Matt Robinson 86′, Jon-Paul Pittman 92′

Josh Gowling er fremdeles suspendert. Josh Sunter og Scott Brown er skadd. Ingen nye ble hentet før overgangsvinduet stengtes selv om man prøvde seg på et par spisser.