Siste håp ute

To endringer for Grimsby. Ben Davies og Shaun Pearson inn for Boyce og Berrett.
På en vanskelig bane tok Cheltenham mer og mer over. Etter 34 minutter gikk dem foran ved Will Boyle etter at en corner ble headet inn.
Harry Pell doblet mot gamleklubben med et skudd i topphjørnet.
Ny spenning i kampen etter 72 minutter da James Berrett tok vare på Scott Vernons gode pasning og reduserte til 2-1.
Da man øynet håp ble man isteden redusert til ti mann da Gavin Gunning ga en albue. Fem minutter ble lagt til og man kastet frem alt, men det ville seg ikke.

Cheltenham – Grimsby 2-1
Whaddon Road, 3550 tilskuere

Mål: 1-0 Will Boyle 34′, 2-0 Harry Pell 39′, 2-1 James Berrett (Vernon) 72′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 2. Ben Davies, 5. Shaun Pearson, 22. Danny Collins, 3. Danny Andrew – 28. Gavin Gunning, 12. Zak Mills – 32. Jamey Osborne (16. James Berrett 46′), 35. Sam Jones (21. Scott Vernon 46′), 31. Chris Clements (8. Craig Disley 82′) – 29. Calum Dyson. Innbyttere: 10. Dominic Vose, 18. Tom Bolarinwa, 20. Andrew Boyce, 23. Dan Jones.

Gule kort: Chris Clements 64′, Shaun Pearson 89′, Danny Collins 95′
Rødt kort: Gavin Gunning 78′

Russell Slade var ikke helt fremmed for at man måtte rokkere litt om på laget, men skulle se an spillernes form. I et intervju med Jamey Osborne kommer det frem at alle spillerne skal få sjansen til å vise seg frem i de neste kampene.
Scott Vernon er tilgjengelig igjen etter hoderystelse.
Grimsby har ennå teoretisk sjanse om Play Off, Cheltenham ligger kun to poeng over streken.