Nå er vi et bunnlag

Grimsby med sitt fjerde strake tap cupkampen inkludert. Med utvisning i fem kamper på rad er det vanskelig å få med seg noe, nå ligger man på 22. plass i League Two. Dermed er manager Russell Slade under press.

Grimsby startet kampen bra de første tjue minuttene, men vi forsvarer oss fælt om dagen. Mål fra Adebayo Akinfenwa og Joe Jacobson på straffe ga 0-2 til pause.
Tidlig i andre omgang ble Danny Collins lagt ned i boksen – straffespark. Mitch Rose var sikker og ga oss 1-2.
Så fikk Grimsby sitt femte røde kort på fem strake kamper da Danny Collins plukket med seg sitt andre gule.
Med ti mann ga JJ Hooper oss 2-2 på et deilig langskudd etter 65 minutter. Vi pushet på, men Adebayor Akinfenwa ga Wycombe ledelsen på by da han stanget inn 2-3 etter 74 minutter.

Grimsby – Wycombe 2-3
Blundell Park, 4016 tilskuere

Mål: 0-1 Adebayo Akinfenwa 28′, 0-2 Joe Jacobson (str) 43′, 1-2 Mitch Rose (str.) 52′, 2-2 JJ Hooper 65′, 2-3 Adebayor Akinfenwa 74′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 3. Paul Dixon – 8. Mitch Rose, 7. James Berrett – 18. Tom Bolarinwa (14. Karleigh Osborne 58′), 27. Siriki Dembele (17. Harry Cardwell 79′), 11. Sam Kelly (20. Diallang Jaiyesimi 46′) – 9. JJ Hooper. Innbyttere: 15. Harry Clifton, 19. Luke Summerfield, 22. Chris Clements, 30. Ben Killip.

Gult kort: Mitch Rose 40′, Danny Collins 43′
Rødt kort: Danny Collins (to gule) 57′

Sam Jones soner sin andre av tre kamper for sitt røde kort. Ben Davies er også suspendert etter to gule kort sist. Scott Vernon var nær en retur her, men rakk det ikke. Asante, J Osborne og McAllister fremdeles er skadd. Ahkeem Rose har ennå ikke fått internasjonal klarering for spill i fotballigaen.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst(offisiell) | Tabell