Deilig borteseier

Et uforandra Grimsby kom foran etter 13 minutter etter triangelspilling på venstre mellom Woolford, Vernon og Dixon, innlegget fant Siriki Dembele som satte nede i kroken. Grimsby hadde spilt bra, men Cheltenham utlignet til 1-1 ved tidligere Grimsby-spiller Harry Pell etter 26 minutter.

Så like før pause tok Grimsby ledelsen på ny da vi vant flere dueller på rad i boksen etter en corner, til slutt var det Danny Collins som tappet ballen over streken. Det var ikke over for med ryggen mot mål tricket Siriki Dembele et høyt innlegg inn i korthjørnet til 3-1.

I andre omgang var man relativt tilbaketrukne. Det så ut til å holde lenge, men da Carl Winchester reduserte fem minutter før full tid ble det ny spenning i kampen.

Cheltenham – Grimsby 2-3
Whaddon Road, 2469 tilskuere

Mål: 0-1 Siriki Dembele (Dixon) 13′, 1-1 Harry Pell 26′, 1-2 Danny Collins 42′, 1-3 Siriki Dembele (Jones) 44′, 2-3 Carl Winchester 85′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Ben Davies, 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 3. Paul Dixon (12. Zak Mills 50′) – 27. Siriki Dembele (29. Jamille Matt 76′), 7. James Berrett, 19. Luke Summerfield, 25. Martyn Woolford (11. Sam Kelly 83′) – 21. Scott Vernon, 10. Sam Jones. Innbyttere: 30. Ben Killip, 9. JJ Hooper, 14. Karleigh Osborne, 20. Diallang Jaiyesimi.

Gule kort: Ben Davies 88′, Luke Summerfield 92′

Karleigh Osborne sliter med hamstringen. Ben Davies fikk seg en smell i ankelen på lørdag. Reece Hall-Johnson har blitt signert som kontraktløsspiller etter å ha imponert på prøvespill de siste månedene. Akwasi Asante har blitt utleid. McAllister og J Osborne er skadd.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell