Kjempeopptur etter tapet sist

Grimsby måtte børste av seg skuffelsen fra sist. Michael Jolley foretok noen grep og la om til en ny formasjon som virket å fungere mye bedre.

Man kom frem til noen bra sjanser tross den ambisiøse spillestilen. Den første halvdelen av første omgang hadde man to skudd reddet på strek og et forsøk i stolpen. Det var derfor fult fortjent at Grimsby tok ledelsen ved Jordan Cook etter 29 minutter og hvilket mål det var – skudd fyrt rett opp i krysset!

Macclesfield hadde en liten fem minutters periode etter målet før Grimsby fortsatte å male. Jordan Cook hadde blant annet et saksespark som ble fistet over av keeper.

Etter pause dikterte Macclesfield mye av det som skjedde, men Grimsby lå fint og kontrollerte. Så etter 61 minutter ble man redusert til ti mann etter et strengt idømt rødt kort på Mitch Rose.

Med en mann mindre på banen kom Grimsby under et voldsomt press. Macclesfield hadde noen svære sjanser, men isteden satte innbytter Charles Vernam inn 0-2 like før slutt.

Macclesfield – Grimsby 0-2
Moss Rose, 2589 tilskuere

Mål: 0-1 Jordan Cook (Hooper) 29′, 0-2 Charles Vernam 90′

Grimsby (4-1-4-1): 1. James McKeown – 24. Harry Davis, 25. Alex Whitmore, 6 Danny Collins, 3. Paul Dixon – 4. John Welsh – 16. Martyn Woolford, 8. Mitch Rose, 7. Jake Hessenthaler. 9. JJ Hooper (14. Louis Robles 93′) – 11. Jordan Cook (18. Charles Vernam 84′). Innbyttere: 2. Reece Hall-Johnson, 15. Harry Clifton, 20. Max Wright, 21. Ahkeem Rose, 23. Sam Russell.

Rødt kort: Mtich Rose 61′

For første gang har Michael Jolley opplevd motgang som Grimsby-trener. Hvordan vil han takle det? 4-1 tapet på hjemmebane mot Forest Green Rovers svei. Man fikk liksom aldri til noe spill og FGR var bedre oss i alle faser. Vil Jolley bytte mange spillere, eller kanskje gi dem en sjanse til?
Grimsby hadde fått et bud akseptert hos Mansfield på Lee Angol, men spissen takket høflig nei til en overgang. Torsdag klokken 18.00 stenges overgangsvinduet i England. Man kan dog hente inn spillere på lån ut måneden.

Harry Cardwell, Andrew Fox, Akin Famewo og Elliott Whitehouse skadde.