Whitmore med trøstemål

Grimsby kunne bestemme skjebnen for storklubben Notts County som kunne ryke ut av ligasystemet for første gang siden oppstarten i 1888.
Notts County tok gradvis mer over etter en god start av Grimsby. Et småvokst The Mariners slet med å etablere angrep. Spissene er nok bedre i bakrom enn som møtende spisser og man fikk mye rett tilbake.
Grimsby forsvarte seg dårlig på et innlegg fra høyre og Craig Mackail-Smith brystet inn 1-0 fra kort hold etter 51 minutter.
Mange unge og lette spillere for Grimsby og det ble kanskje litt for pent og pyntelig ettersom County doblet da et frispark ble headet inn etter 69 minutter.
Innbytter Max Wright var dagens beholdning for Grimsby, han kom inn og satte fart på fiskerne. Hans skudd etter 82 minutter var vår beste sjanse.
Så seks minutter på overtid reduserte man da Alex Whitmore satte ballen i mål etter et frispark fra keeper James McKeown.

Notts County – Grimsby 2-1
Meadow Lane, 8598 tilskuere

Mål: 1-0 Craig Mackail-Smith 51′, 2-0 Pierce Bird 69′, 2-1 Alex Whitmore (McKeown) 96′

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 24. Harry Davis, 25. Alex Whitmore, 2. Reece Hall-Johnson (20. Max Wright 55′) – 27. Luke Hendrie, 15. Harry Clifton, 7. Jake Hessenthaler, 16. Martyn Woolford, 14. Joe Grayson – 18. Charles Vernam (17. Harry Cardwell 71′), 21. Ahkeem Rose (29. Ruman Burrell 71′). Innbyttere: 3. Sebastian Ring, 23. Sam Russell, 30. Jock Curran, 31. Mattie Pollock.

Gult kort: Reece Hall-Johnson 50′

Danny Collins (suspendert), Kristian Dennis (hofte – ute for sesongen) og Wes Thomas (uønsket) står over. Ludvig Öhman, Elliot Embleton og Elliott Whitehouse er fremdeles ute. Brandon Buckley har en liten skade og får dermed ikke sitte på benken de siste kampene.
Jordan Cook var torsdag 50/50 til å rekke kampen, men rakk det tydeligvis ikke. Harry Cardwell som ble omtalt som ankelskadd rakk overraskende å bli med i troppen. Max Wright har blitt tilbakekalt fra Boston.,