Vant andre omgang 2-0

Etter en grusom første omgang og 0-2, kom Grimsby tidlig ut til andre omgang. Det fem minutter lange oppvarmingen var kanskje det som ga oss en boost slik at Moses Ogbu vant oss et straffespark som James Hanson konvertere etter 48 minutter.
Etter målet fikk Grimsby mer trøkk over det og det lå lenge noe i lufta. Så to minutter før full tid utligna Matt Green med en kanon i krysset.
Sterkt av Grimsby å svare etter å ha kommet under 0-2, man vinner andre omgang 2-0.

Grimsby – Colchester 2-2
Blundell Park, 4103 tilskuere

Mål: 0-1 Frank Nouble 25′, 0-2 Luke Norris (Nouble) 45’+1, 1-2 James Hanson (str.) 48′, 2-2 Matt Green 88′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 4. Harry Davis, 6. Luke Waterfall, 21. Sebastian Ring – 22. Elliott Hewitt (11. Jordan Cook 83′), 8. Jake Hessenthaler, 10. Elliott Whitehouse (19. Max Wright 76′) – 7. Matt Green, 9. James Hanson, 20. Moses Ogbu (18. Charles Vernam 68′). Innbyttere: 15. Harry Clifton, 17. Harry Cardwell, 23. Sam Russell, 25. Mattie Pollock.

Gult kort: Elliott Hewitt 10′, Harry Davis 68′

Ludvig Öhman og Ahkeem Rose på skadelista. Grimsby gjorde en endring med Ring inn for Clifton.