Fikk eksklusiv omvisning


Hele den norske kontigenten ble invitert inn på kontoret til manager Michael Jolley. Vi satser på at dem solgte inn noen norske spillere og en treningsleir i Norge.

Et solid plaster på såret til nordmennene som hadde reist så langt bare for å se at kampen mot Cheltenham på avlyst grunnet kraftig regn. Mandag fikk gjengen omvisning på Blundell Park og møtt spillere og manager på treningsanlegget Cheapside.


Øyvind Brynhildsen, Lars Olav Sæther, Per Øyvind Grimsby og Ronny Skansen fikk eksklusiv omvisning av klubben.

Blundell Park er en av de eldste stadionene man finner og er nærmest som et levende museum. Presseoffiser Dale Ladson tok dem med rundt. «Det var en utrolig runde på stadion og treningsfeltet til spillerne. De svenske spillerne skvatt da dem hørte norsk bli snakket og Dale fikk seg en god latter,» forteller Lars Olav Sæther til oss.


Inn i det aller helligste. Gjengen ble tatt rundt av Dale Ladson, som man ser nederst i midten.

Oppslaget om tidenes bomtur kom med i mandagens papirutgave av Grimsby Telegraph og ligger på nett her!


Når de fleste nordmenn har store Premier League-klubber som sine favoritter så er det noe spesielt med gjestfriheten man opplever i klubber som Grimsby. Her står nordmenna omkranset av spillerne. Bak fra venstre – Luke Waterfall, Elliott Whitehouse, Øyvind Brynhildsen, Ethan Robson, Jake Hessenthaler, Per Øyvind Grimsby, Max Wright, James McKeown og Ronny Skansen. Foran fra venstre – Ahkeem Rose og Lars Olav Sæther.


Ludvig Öhman syntes det var stas med besøk fra Norge. Grimsby har tre svensker i stallen, utenom Ludde så har jo The Mariners Sebastian Ring og Moses Ogbu i stallen.


Michael Jolley i munter passiar med Per Øyvind Grimsby. Per spilte jo under den tidligere Grimsby-spilleren Mike Speight for Flekkefjords A-lag på midten av 80-tallet. Hans eldste sønn Nikolai Persson Grimsby har forøvrig allerede debutert i 4. divisjon for Flekkefjord selv om han er 2003-modell.


Herr Grimsby inne på Grimsbys troférom som også blir benyttet til styremøter.


Per Øyvind tok dette bildet av spillerne. På sin facebookprofil skriver han følgende: «For en klubb og for en gjestfrihet. I dag har vi truffet trener, spillerene og hele staffen på treningsanlegget. Mange klubber som har noe å lære her👍🏿⚽️»

På vegne av de norske supporterne må vi få lov til å takke klubben og spesielt Dale Ladson for denne unike opplevelsen.