Jolley avskjediget

I et litt overraskende trekk valgte klubben i dag, fredag, å sparke manager Michael Jolley etter svake resultater den siste tiden.

Assistentmanager Anthony Limbrick tar over på midlertidig basis sammen med fysio Dave Moore.

Klubbens forrige seier var 28. september, siden har man spilt to uavgjorte og tapt fem i alle konkurranser. Etter en sterk start på sesongen har man nå dalt ned på 18. plass.

Selv mener jeg avgjørelsen var litt overraskende da vi har sett at Jolley har drevet med et prosjekt hvor han har gitt unge spillere en sjanse. Ved slike høve er det naturlig å gi managere et lengre perspektiv.
Underveis har man sett flere gode kamper, men også noen veldig svake. Bunnene kan forklares med en meget liten tropp hvor slitasjen blir stor når man benytter de samme spillerne så ofte i en av verdens hardeste ligaer.
Michael Jolley har også vært veldig flink i sitt arbeide i samfunnet rundt seg.

Folkeopinionen rundt avgjørelsen synes også å være klart på Jolleys side, noe som er uvanlig når managere sparkes.

Timingen virker også litt rar da vårt forrige tap i serien var 19. oktober. Siden har man kun spilt en seriekamp og to cupkamper.  Først i serien mot Cambridge (0-0), deretter en betydningsløs kamp mot Leicester B (1-2) i EFL Trophy og sist mot Newport (1-1) i FA cupen. Det er også normalt at assistenter går samtidig som hovedtreneren. Så om noe annet ligger bak vites ikke?

Michael Jolley la ut denne meldingen på sin twitterkonto: