Fire inn på en uke


Ian Holloway ligger ikke på latsiden. Torsdag presenterte han sin fjerde signering på en drøy uke. Burnleys Josh Benson er siste tilskudd i troppen, han kommer på lån ut sesongen.

Tirsdag i forrige uke hentet man inn venstrebacken Anthony Glennon på lån fra nettopp Burnley. Veteranspissen Billy Clarke fulgte to dager etter på en kortidskontrakt.

I går, onsdag, ble James Tilley hentet på permanent overgang fra Brighton.

Nå er det altså Josh Benson som hentes. Tjueåringen er en kreativ midtbanespiller og en spillertype Holloway mente manglet i troppen.
Han er skolert fra Arsenal hvor han var til 2018 før han ble hentet til Burnley hvor han forrige sesong var strålende på deres U23-lag, han fikk også være med i troppen da førstelaget spilte borte mot Manchester United i januar 2019.

Utvilsom en spennende spiller. Vi har utvilsomt slitt med det kreative etter at Elliot Embleton herjet for oss forrige sesong.

Det er en klar tendens at vår nye manager henter unge talenter fra Premier League-klubber. Dette er en kategori spillere vi før har slitt med å få inn. Spørsmålet nå er om de er kapable for den fysiske League Two-fotballen?

Styret lovde jo at Grimsby skulle få hente inn 2-3 spillere i januarvinduet uten at noen måtte ut. Etter å ha sluppet Moses Ogbu økte nok kvoten med en mann til. Samtidig så er muligens de to leiesoldatene billige i drift da moderklubben muligens holder lønna dems? Det sies at Tilley gikk ned i lønn da han valgte å dra fra Brighton, men han er jo i en alder hvor det å spille førstelagsfotball på et høyt nivå er meget viktig for utviklingen.

Hør Holloways intervju om ukens signeringer her!