En oppdatering i disse koronatider

Det har nå snart gått en måned siden Grimsbys forrige kamp – 2-0 seieren mot Scunthorpe. All fotball har nå blitt satt på hold iallefall frem til 30. april. Ryktene sier at Premier League planlegger å fullføre sesongen i juni foran tomme tribuner. Skulle man kjøre det samme opplegget for Grimsby og de lavere divisjoner så kunne jo en løsning gjennom iFollow vært aktuelt for å få inn litt cash?

Klubben har en ordnet økonomi og situasjonen er nok verre i andre klubber. Direktør Phillip Day beroliget iallefall

«Klubben er økonomisk sunn, vi hadde et vellykket år økonomisk i fjor, og vi har alltid kjørt ting på et veldig forsvarlig økonomisk grunnlag,» sa direktør Phillip Day til lokalavisa Grimsby Telegraph. “Det vil stå oss godt i tider som dette. Når det er sagt, så omsetter vi for lite akkurat nå.»

Grimsbyspillerne driver nå med egentrening hjemme.  Vår skandinaviske link, Ludvig Öhman, fikk forøvrig lov å reise hjem til Sverige slik at han får være med familie der.

Klubben deltar også i en FIFA-turnering om dagen. Det er Leyton Orient som har startet en turnering med det populære spillet. Etter intern kvalifisering mellom spillerne var det Bradley Garmston som fikk lov å representere The Mariners.

Man er klar for 3. runde etter å ha slått Motherwell 4-1 og Sydney 2-1. Nå venter Wolverhampton i tredje runde. Oppsettet finner man her.