Grimsby podcaster

I disse dager har det oppstått en Grimsby-relatert podcast kalt «Locked Down, But Not Out». Blant intervjuobjektene sålangt er Craig Disley, Shaun Pearson og James McKeown, mens det skal komme et intervju med Ian Holloway. Av øvrige Grimsby-personligheter finner man Lloyd Griffith og Thomas Turgoose.

Sjekk ut kanalen her!

En annen Grimsby-podcast er DN35 som leverer litt ymse kvalitet, men episoden «Your Town Favourite 11 with Jack Johnson» er verdt en lytt. DN35 laster ikke opp på youtube, men søk det opp der du henter dine podcaster eller klikk her!

Town Talk er lagd av Liam Emmerson og har intervjuer med Jordan Cook og Mattie Pollock her!

Groves sjekker Grimsbys resultater først

Grimsbylegenden Paul Groves har gjort et sjeldent intervju om tiden sin i Grimsby med BBC’ Matt Dean. Video av seansen ser du nedenfor.

Groves var både spiller og trener i klubben. Som midtbanespiller var han fantastisk, mens tiden som trener nok ble i vanskeligste laget da han skulle lede klubben etter ITV Digital-kollapsen.

Groves har siden jobbet for klubber som Portsmouth, West Ham, Bournemouth, Crawley, Mickleover Sports, Birmingham og Chennaiyin (India). Nå er han trener i Maccabi Haifi i Israel.

På Deans twitterkonto finner man også intervjuer med andre Grimsby-legender som Kevin Donovan, Joe Waters og Bobby Cumming.