Samuelsen straffet Grimsby

Grimsby måtte vinne denne kampen for å avansere og startet med et tilnærmet toppet lag mot det som var et B-preget Hull. The Mariners åpnet da også sterkt og Max Wright burde ha gitt oss ledelsen allerede etter 33 sekunder da han var på vei igjennom alene mot keeper.
Norske Martin Samuelsen ville det annerledes og scoret to ganger før pause. Det første målet var en perle fra seksten meter, mens han headet inn 2-0 fra kort hold.

Det så ut som man skulle holde nullen i andre omgang, men James Scott ville det annerledes med et kremmerhus etter 79 minutter.
Like før slutt kunne Martin Samuelsen få sitt hattrick, men han brant straffen han selv skaffet. Dermed står Jan Åge Fjørtofts norske rekord. Som vi alle husker netta Fjøra tre mål mot Grimsby i 1997 for Sheffield United.
George Williams fikk omsider testet keeper inn i overtiden med et par friske skuddforsøk, men det var aldri tvil om hvor seieren skulle havne den siste timen.

Så nok en cupexit for fiskerne som nå er ute av samtlige cuper. Trøsten får være at vi fikk ryddet bort potensielt fem kamper fra det tette programmet, selv om premiepengene i denne turneringen er gode.

Dette var den første offisielle kampen mellom disse naboklubbene siden januar 1998. Den gangen vant Grimsby 1-0 etter et mål av Danny Butterfield, det var i den samme turneringen og Grimsby skulle gå hen og løfte trofeet på Wembley på vårparten.

Papa John’s Trophy, gruppe H
Hull City – Grimsby 3-0
KCOM Stadium

Mål: 1-0 Martin Samuelsen 27′, 2-0 Martin Samuelsen 32′, 3-0 James Scott 79′

Grimsby (3-4-3): 1. James McKeown (C) – 5. Ludvig Öhman, 25. Mattie Pollock, 6. Luke Waterfall – 19. Max Wright (20. Owura Edwards 54′), 4. Danny Rose, 14. Luke Spokes, 3. Danny Preston – 11. Sean Scannell, 7. Matt Green (17. Alhagi Touray Sisay 59′), 37. Kyle Bennett (10. George Williams 71′). Innbyttere: 13. Ollie Battersby, 29. Joe Starbuck, 32. Duncan Idehen, 36. James Morton.

Gule kort: Max Wright 3′, Owura Edwards 64′

Lagnytt før kampen var at Max Wright, Elliott Hewitt og Owura Edwards er klare igjen etter skader. Luke Hendrie har joinet James Tilley og James Hanson på skadelista. Harry Clifton og Terry Taylor var opptatt med Wales U21, mens Owen Windsor var utilgjengelig etter å ha deltatt for WBA tidligere i denne turneringen.

1. Hull 2 0 1 6-2 6p
2. Leicester U21 2 0 1 6-5 6p
3. Harrogate 1 1 1 3-4 4p
4. Grimsby 0 1 2 3-7 2p