Målløst i bunndramaet


Kulde og mye nedbør har gjort Blundell Park til et gjørmehav før den viktige bunnkampen mot Southend. Gressteppet har vært i dårlig forfatning hele sesongen etter at styret permitterte banemannen fra mars til ultimo august.

Southend lå håpløst plassert, men har fått sving på sakene den siste tiden etter at en embargo mot dem ble opphevet. Med seier i dag vil de omsider klatre opp på bunnplassen, men det vil være på bekostning av Grimsby Town. Grimsbys nye manager, Paul Hurst, arvet et vrakgods av et lag fra Ian Holloway. Selv om det skal være midler til å hente så mange som åtte spillere i januar, har man sålangt kun fått napp fra en spiller i Sam Habergham.

Paul Hurst gjør en del endringer her. Det var snakk om muskulære skader på et par spillere og verken Danny Rose eller Filipe Morais er involvert i dag. Gode nyheter er at James Hanson og Sean Scannell er på benken, men dem klarer nok maks 20-30 minutter.

En jevn, men sjansefattig første omgang. 1-1 i skudd på mål, men 2-6 i cornere.

Andre omgang var ikke mye bedre, men Southend var nok nærmest. Det ender 0-0.

Psykologisk viktig at vi holder Southend bak oss, men ingen god kamp på en vanskelig bane. Grimsby holder nullen og har fått i gang Hanson og Scannell.

Grimsby – Southend 0-0
Blundell Park

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 6. Luke Waterfall, 25. Mattie Pollock, 36. Sam Habergham – 19. Max Wright (11. Sean Scannell 86′), 22. Elliott Hewitt, 14. Luke Spokes, 3. Danny Preston – 7. Matt Green (16. Ira Jackson Jr. 76′), 10. George Williams (9. James Hanson 67′). Innbyttere: 12. Montel Gibson, 23. Sam Russell, 29. Joe Starbuck, 37. Kyle Bennett.

Gult kort: Sam Habergham 71′, Matt Green 73′, Luke Spokes 90′

Vi antar at Danny Rose og Filipe Morais var de to spillerne man ikke visste om ble klar her med muskulære skader, med dem ute er det ventet en formasjonsendring. Harry Clifton tråkket over sist og står over i dag, men alvorlighetsgraden skal ikke være stor. Både James Hanson og Sean Scannell har fått inn et par fotballøkter denne uken og sitter på benken. Sean Scannell skulle jo ha spilt en halvtime for reservene i midtuka og er nok nærmest et innhopp. James Tilley har skiftet beite til Crawley etter å ha blitt frigitt tidligere i uka.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell