Kvaliteten avgjørende i svak kamp

Med Ryan Taylor på sidelinjen med en lyskeskade må Grimsby endre offensivt. Inn kommer Tristan Abrahams som er det eneste byttet Paul Hurst foretar seg.

Grimsby slet med å finne ut av det i starten med ny spiss og dårlig bane.
Så på et corner etter 27 minutter tok man ledelsen da Shaun Pearson headet inn Danny Amos’ corner.
Ut av intet doblet vi ved Tristan Abrahams da en lang ball gikk over forsvaret dems. Ballen spratt foran han og han løftet elegant over en utrusende keeper!
Så svak forsvaring på et corner hvor Jake Goodman fikk en lett jobb. Keeper Crocombe må ta mye av skylden der.

Ny skade for Grimsby da knottene så ut til å stå igjen i gresset for Arjan Raikhy som skadet akillesen.
Så viste Grimsby kvalitet. Harry Clifton satte opp John McAtee på en kontring. Vår toppscorer fikk en god første touch og gjorde 1-3 etter vårt første skudd på mål i andre omgang.

Etter dette var det for første gang komfortabelt for Grimsby.

Du skal kunne høre kampen her!

Dover – Grimsby 1-3
Crabble Stadium, 831 (290) tilskuere

Mål: 0-1 Shaun Pearson (Amos) 27′, 0-2 Tristan Abrahams (Waterfall) 36′, 1-2 Jake Goodman 40′, 1-3 John McAtee (Clifton) 73′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 5. Shaun Pearson, 6. Luke Waterfall (C), 22. Danny Amos (26. Andy Smith 90′) – 18. Erico Sousa, 17. Arjan Raikhy (8. Giles Coke 59′), 30. Scott Burgess, 15. Harry Clifton – 10. John McAtee – 9. Tristan Abrahams (12. Emmanuel Dieseruevwe 65′). Innbyttere: 11. Sean Scannell, 20. Joel Grant.

Gule kort: Luke Waterfall 55′, Emmanuel Dieseruevwe 83′

Ryan Taylor er ny på skadelisten med lyskeproblemer og vil være ute en stund. Jordan Maguire-Drew har fått et tilbakefall. Ben Fox, Max Wright og Evan Khouri er også på skadelisten. Tristan Abrahams slet også med en skade forrige uke slik at man hentet inn Emmanuel Dieseruewe, men han skal være okay.