Overgangsvinduet

George Lloyd er bekreftet klar på lån fra Cheltenham ut sesongen. 22-åringen har vært ute i fire måneder denne sesongen og ønsker å spille da han er på utgående kontrakt. Angrepsspilleren har forøvrig spilt i FA-cupen tidligere. Tidligere har Paul Hurst fått inn den offensive spilleren Mikey O’Neill på lån ut sesongen fra Preston.

Klokken 22 ble Tom Dickinson-Peters bekreftet på lån ut sesongen fra Norwich. Spissen har ikke spilt i FA cupen tidligere og kan dermed spille for oss her.

Klubben fulgte opp med en ny bekreftelse senere på kvelden. Høyrebacken Josh Emmanuel fra Hull har signert en permanent overgang ut sesongen. Det melder Grimsby Telegraph. Hurst har jobbet med Emmanuel i Ipswich tidligere.

Jordan Maguire-Drew har blitt frigitt og ble like etter annonsert som Yeovil-spiller de neste 18 månedene. Brendan Kiernans lån fra Walsall gikk ut og man valgte å ikke forlenge. Keke Simmonds har returnert til Birmingham. Bim Pepple ble sendt tilbake til Luton. Jamie Pardington ble frigitt og signerte for Larne i Irland. Lewis Richardson ble tilbakekalt til Burnley.