Lang fredag

Langfredag klokken 16:00 er det om å gjøre å løsrive seg fra slekt og familie for møtet med et hardkjempende bunnlag i Hartlepool.

Grimsby trenger ennå et par poeng til den magiske grensen på 50 poeng som man mener er garanti for ny kontrakt.

Denne kampen er så godt som utsolgt.

Paul Hurst synes å gå for en diamant på midten hvor trolig Green holder dybde, mens Khan skyver fremover. Dermed lager man også rom for wingbackene Efete og Amos som velges foran Emmanuel og Glennon. McAtee, Taylor og Clifton er andre store navn på benken.

Daniel Kemp sendte Hartlepool foran etter 19 minutter da Grimsby-forsvaret lot seg overliste to ganger på rad. Først en overlapp på venstre før innlegget ble slått bakover til en fri Kemp.

Grimsbyspillerne slet med å finne hverandre i en ny formasjon. Khan hadde riktignok en mulighet tidlig i omgangen, etter det skapte man ikke noe før rett opp mot pause.

Et dobbelbytte i pausen satte fart på Grimsby som hadde fortjent en goal blant annet på en trippelsjanse før man endelig fikk hull på byllen etter 54 minutter. For et mål det var av Michee Efete som selv startet angrepet før han fortsatte løpet. Green slo opp på Taylor og Lloyd som vant sine duller slik at Efete plutselig var fri i boks til å sette 1-1.

Grimsby dundret nå fremover og var nære å ta ledelsen før Hartlepool kom foran mot spillets gang. Michee Efete gikk fra helt til syndebukk da han laget et soleklart straffespark. Daniel Kemp ble tomålsscorer da han satte straffen inn bak Crocombe.

1-3 var reprise av 0-1 målet. Igjen fikk dem slå for lett inn fra sin venstreside. Daniel Kemp fullbyrdet hattricket der. Efete har nok vært involvert i alle målene i dag.

Grimsby jaget nå en redusering. Isteden kontret dem inn da Efete la igjen til en motspiller i boks. En lang ball fant Umerah som dundret forbi Amos som mistet fotfeste. Alene mot keeper rundet Umerah og satte inn i åpent mål.

Grimsby – Hartlepool 1-4
Blundell Park, 7425 tilskuere

Mål: 0-1 Daniel Kemp 19′, 1-1 Michee Efete (Lloyd) 54′, 1-2 Daniel Kemp (str) 68′, 1-3 Daniel Kemp 72′, 1-4 Josh Umerah 76′

Grimsby (5-4-1): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 26. Andy Smith (10. John McAtee 46′), 6. Luke Waterfall (C), 31. Niall Maher, 22. Danny Amos – 4. Kieran Green (17. Bryn Morris 77′), 8. Gavan Holohan (29. Ryan Taylor 46′), 16. Alex Hunt, 11. Otis Khan – 9. George Lloyd. Innbyttere: 3. Anthony Glennon, 7. Josh Emmanuel, 15. Harry Clifton, 20. Danilo Orsi.

Gult kort: Ryan Taylor 80′

Både Michee Efete og Luke Waterfall har stått over de to siste kampene grunnet skader, men er tilbake på feltet nå. Jordan Cropper var utlånt til Barnet frem til påsketider, men vi forstår at den avtalen også skal forlenges ut sesongen.