Rose ga seier jubileumskampen

I dag feirer klubben Blundell Parks 125 år jubileum. Motstander Bromley debuterer i EFL denne sesongen og har tatt ett poeng mer en The Mariners så langt.

Godkjent første omgang av Grimsby hvor man burde ha ledet etter Jason Dadi Svanthorsson store sjanse tidlig.
Så i starten av andre omgang tok man ledelsen på en straffe. Kieran Green gikk ned og dommeren pekte på krittmerket. Danny Rose steppet opp og gjorde ingen feil til 1-0 etter 51 minutter.

Bromley jaget en utligning og det ble vanskeligere med ti mann etter at Kieran Green pådro seg sitt andre gule kort for dagen da han dro av shortsen på en motspiller etter 85 minutter.
Mer knallhard jobbing enn fint spill den siste halvtimen, men denne gangen holder man unna selv om Bromley traff nedsida på tverrliggeren.

Grimsby – Bromley 1-0