Rotet det vekk i overtiden

I kveld klokken 20:30 møter man Lincoln i Bristol Street Motors Trophy. Dette er gruppespill hvor Chesterfield allerede har spilt to kamper og fått fem poeng. Dem slo Lincoln og tok to poeng mot Manchester City U21 etter vunnet straffekonk.

Lincoln var kanskje nærmest da Cadamarteri traff stolpen, men Grimsby hadde flest sjanser i første omgang. Både Gardner og Obikwu brant store sjanser.

Gardner kom til en rekke innlegg i starten av andre omgang og da vi nærmet oss timen kom vi foran. Gardners legg ble løpt opp av Ainley som la tilbake til Carson. Innlegget var svakt, men keeper ga retur ut til Jason Dadi Svanthorsson som lett kunne sette inn.

Grimsby var ikke i himmelen lenge da Lincoln headet inn et frispark etter 66 minutter. Målet boostet dem og Grimsby kom på bakføttene.

Vi hadde rigget for straffekonkurranse da Lincoln kontrer inn 1-2 fire minutter på overtid.

BSM Trophy
Grimsby – Lincoln 1-2
Blundell Park, 1279 tilskuere

Mål: 1-0 Jason Dadi Svanthorsson 58′, 1-1 Bailey Cadamarteri 66′, 1-2 Jack Moylan 94′

Grimsby (4-3-3): 31. Jackson Smith – 21. Tyrell Warren, 5. Harvey Rodgers, 24. Doug Tharme, 3. Matty Carson – 16. Callum Ainley, 30. Evan Khouri (C) (20. George McEachran 46′), 8. Jayden Luker (15. Rekeil Pyke 46′) – 9. Justin Obikwu (11. Jason Dadi Svanthorsson 46′), 22. Cameron Gardner, 14. Luca Barrington (2. Lewis Cass 63′). Innbyttere: 23. Henry Brown, 33. Denver Hume, 41. Seb Auton.

Gult kort: Callum Ainley 21′

Ser vel ikke bort i fra at man bytter mest mulig her etter at man så slitne ut på lørdag. Green og Rodgers er suspendert i ligaen og kunne spille her, men det gjør kun Rodgers da Green er utelatt. Jayden Luker vil få sin første start for klubben etter sin skade. Doug Tharme stod over på lørdag, men er tilbake her. Donovan Wilson antas å fortsatt være skadd etter at han måtte kaste inn håndkleet rett før avspark sist. Davies, Thompson, Wright, Eastwood og Vernam er fortsatt ute.