Målløst i sjanserik kamp

Livlig første omgang av Grimsby som burde ha ledet, det skal dog sies at Cambridge hadde den største sjansen.

I andre omgang var det sjanser begge veier, så det var litt underlig at det ble 0-0.

Grimsby – Cambridge 0-0
Blundell Park, 4091 tilskuere

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Ben Davies, 5. Nathan Clarke (C), 6. Danny Collins, 3. Paul Dixon – 27. Siriki Dembele (20. Diallang Jaiyesimi 84′), 7. James Berrett, 19. Luke Summerfield, 25. Martyn Woolford – 10. Sam Jones (9. JJ Hooper 71′), 21. Scott Vernon. Innbyttere: 30. Ben Killip, 11. Sam Kelly, 12. Zak Mills, 14. Karleigh Osborne, 17. Harry Cardwell.

Gule kort: Siriki Dembele 20′, James Berrett 55′

Karleigh Osborne og Mitch Rose er tilbake i trening og regnes 50/50 her. Sean McAllister og Jamey Osborne er også tilbake på feltet, men trenger nok noen uker på å komme i form. Reece Hall-Johnson, Chris Clements, Akwasi Asante og Max Wright er utleid, men kan tilbakekalles etter 28 dager ute i lånet.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.