Et synkede skip

Spillerne skulle riste av seg det skuffende 3-0 tapet på lørdag. Vel vondt ble til verre for Grimsby som måtte betale for personlige feil.
Selvtilliten i laget virker på bunn etter baklengsmålene og Crewe kunne kjøre cruisekontroll.

Crewe – Grimsby 2-0
Alexandra Stadium, 3292 tilskuere

Mål: 1-0 Chris Porter 12′, 2-0 Brad Walker 34′

Grimsby (4-4-1-1): 30. Ben Killip – 2. Ben Davies, 14. Karleigh Osborne, 5. Nathan Clarke, 3. Paul Dixon – 27. Siriki Dembele (9. JJ Hooper 90′), 7. James Berrett, 19. Luke Summerfield, 20. Diallang Jaiyesimi (29. Jamille Matt 46′) – 25. Martyn Woolford – 21. Scott Vernon (17. Harry Cardwell 78′). Innbyttere: 6. Danny Collins, 8. Mitch Rose, 11. Sam Kelly, 15. Harry Clifton.

Gult kort: Martyn Woolford 34′, James Berrett 55′

Etter flere vanskelige kamper den siste tiden virket ikke spillerne å ha særlig overskudd mot Accrington. Det er kanskje på tide å gjøre noen bytter uten at man har så mye spennende på benken. Zak Mills og Sam Jones er skadde etter helgens kamp. James McKeown er ute i 6-8 uker med en skade i lyskeområdet. Keepertrener Andy Warrington var syk sist ellers hadde han vært valget som reservekeeper.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.