Tapte mot ti mann

Grimsby ble servert tidenes mulighet etter at Jordan Cook ble utvist for sitt andre gule etter 33 minutter. Luke Summerfield var nærmest da han skjøt i tverrlegger og ut tidlig i kampen.
Isteden tok Luton ledelsen tidlig i andre omgang etter at James Collins satte inn returen på et frispark. Det ville seg ikke for Grimsby, nærmest var Karleigh Osborne som traff oppsiden av tverrlegger etter corner.
Dermed har man gått ni på rad uten seier og kun tatt 3 av 27 mulige poeng.

Grimsby – Luton 0-1
Blundell Park, 4159 tilskuere

Mål: 0-1 James Collins 49′

Grimsby (3-5-2): 30. Ben Killip – 14. Karleigh Osborne, 5. Nathan Clarke (C), 6. Danny Collins – 2. Ben Davies (12. Zak Mills 46′), 8. Mitch Rose (27. Siriki Dembele 61′), 19. Luke Summerfield, 7. James Berrett, 3. Paul Dixon (18. Mallik Wilks 77′) – 34. Charles Vernam, 29. Jamille Matt. Innbyttere: 35. Andy Warrington, 20. Diallang Jaiyesimi, 21. Scott Vernon, 25. Martyn Woolford.

Gult kort: Ben Davies 40′, Siriki Dembele 79′

Jake Kean skal ha pådratt seg en skade i låret. Jamille Matt gikk av med skade sist og ble klar selv om han ble regnet 50/50. Sam Jones er fremdeles syk og har ikke vært på feltet hele uken. Siriki Dembele er tilbake etter ryggproblemer, men starter på benken. James McKeown er nok ute en måneds tid til. Mallik Wilks har blitt leid ut sesongen fra Leeds, men har kun en økt med laget og starter på benken.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.