Berrett utligna på overtid


James Berretts utligning på overtid kan vise seg å bli gull verdt for Grimsby ikke minst for boosten det gir for fortsettelsen.
Grimsby med fem endringer og ny formasjon ga debuter til Suliman og Fox, men fikk ingen drømmestart da Port Vale scoret etter ti minutter.
Spillemessig var det jevnt, men Grimsby så aldri ut til å score. Port Vale kunne da også ha punktert kampen, men James McKeown var i det umulige hjørnet med noen strålende redninger inkludert et straffespark!
Så på overtid utligna James Berrett for Grimsby! Til ellevill glede for over 5000 tilskuere, dessverre ble det hele skjemmet av et spilleavbrudd på åtte minutter grunnet en 60-70 Port Vale-fans som ønsket å prøve seg på noen Grimsby-supportere.
Da man kom igang igjen hadde momentet fra målet forsvunnet litt hen og det endte 1-1.

Grimsby – Port Vale 1-1
Blundell Park, 5198 tilskuere

Mål: 0-1 David Worrall 10′, 1-1 James Berrett 91′

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 16. Easah Suliman (31. Reece Hall-Johnson 53′) – 2. Ben Davies, 8. Mitch Rose (17. Harry Cardwell 65′), 7. James Berrett, 15. Harry Clifton, 23. Andrew Fox – 27. Siriki Dembele (11. Sam Kelly 77′), 29. Jamille Matt. Innbyttere: 30. Ben Killip, 9. JJ Hooper, 12. Zak Mills, 20. Diallang Jaiyesimi.

Gult kort: James Berrett 26′, Nathan Clarke 114′

Lagnytt
Karleigh Osborne fikk seg en smell under oppvarmingen til forrige kamp og har ikke trent hele uken. Paul Dixon gikk av etter halvtimen sist med en skade og det virker som han trenger en operasjon, han er minst ute i fire uker.  Luke Summerfield har pådratt seg en strekk på baksiden av låret i hamstringen, her snakker vi noen uker også. Charles Vernam er tilbake i Derby og får behandling for en skade som virket ganske alvorlig, men man krysser fingrene.
Det er ennå for tidlig for Simeon Jackson, men han kan bli aktuell til neste uke. Ben Davies og Mallik Wilks er tilbake i lett trening, begge kan bli med her.
Jake Kean skal være tilbake i Sheffield Wednesday og får behandling for en skade der.
Andrew Fox har blitt signert som kontraktløs spiller. Venstrebacken Fox var på prøvespill med klubben i sommer uten å få kontrakt under Slade, han spilte derfor høstsesongen under Jolley i Eskilstuna og fikk 13 kamper i Allsvenskaen.
Kantspilleren Gary McSheffrey på 35 år har også trent med klubben denne uken og vil fortsette å vise seg frem neste uke. Han har 20 års erfaring fra ligafotball og var i sin tid den yngste spilleren som hadde spilt Premier League fotball da han debuterte for Coventry 16 år og 198 dager gammel. Ble i 2006 solgt for £4-millioner til Birmingham. Var i Scunthorpe fra 2014 til 2016 og siden i Doncaster så kjenner området. Spilte høstsesongen i Eastleigh før man endet avtalen i november av familiære årsaker.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.