Vi speider på svensker

I januar åpnes transfervinduet i England. Samtidig er sesongen i Sverige slutt. Jolley har tidligere innrømmet at Sverige vil være et interessant marked i januar. Så hvem kan det være at han er ute etter?

Vi har saumfaret internettet og kommet opp med noen alternativer.


Sebastian Ring

Klubb: Örebro
Alder: 23 år
Posisjon: Venstreback

Grimsby har allerede frigitt venstrebacken Dixon, mens Fox savner dama i USA og vil trolig flytte på seg i januar. Dermed er Ring perfekt å ringe. Kontrakten hans vil ha løpt ut i januar. Teknisk og hurtig venstreback som er i ferd med å etablere seg som en kvalitetsspiller i Allsvenskaen. Ring og Jolley har nylig lagt hverandre til på twitter, så den er grei…


Omar Eddahri

Klubb: Djurgården
Alder: 28 år
Posisjon: Spiss

En spiller vi har linket til Grimsby tidligere, da gikk han heller til Tanger i Marokko. Det passet ikke helt med forventningene og han tok en kjapp u-sving tilbake til Sverige hvor han signerte en kortidskontrakt med Djurgården ut sesongen. Har allerede havnet i unåde hos noen av supporterne der. Enormt potensiale, men det har vært en del rot. Vil utenlands, men sikter muligens høyere enn Grimsby? The Mariners kan dog være et godt springbrett om han signerer ut sesongen.

 

PS: Michael Jolleys tidligere klubb i Sverige, AFC Eskilstuna, har på ny rykket opp i Allsvenskaen. Noe som kan bety at det blir vanskeligere å hente spillere derfra. Klubben sliter dog med stor gjeld og kan være tvunget til å selge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.