Svensk aften i Scarborough

Et B-preget Grimsby mot Scarborough Athletic fra nivå syv. Da juniorlaget samtidig spilte kamp mot Barton var benken heller glissen.

Liam Gibson måtte av med skade allerede etter fire minutter. Grimsby fikk en god start da Sebastian Ring curlet nede i lengste etter tolv minutter. Hans første mål for klubben!
Like før pause fikk Grimsby et straffespark få forstod noe særlig av. Moses Ogbu fikk æren og åpnet kontoen også han. Dermed to svensktalende på scoringslista!
Ingen endringer i pausen. Scarborough skapte ny spenning i kampen da James Walshaw reduserte etter 57 minutter.
Etter dette bølget spillet frem og tilbake i en artig kamp, men Grimsby holdt unna og vant 2-1.

Scarborough Athletic – Grimsby 1-2
Flamingo Land Stadium, 705 tilskuere

Mål: 0-1 Sebastian Ring 12′, 0-2 Moses Ogbu (str) 43′, 1-2 James Walshaw 57′

Grimsby (4-3-3): 13. Ollie Battersby – Joe Starbuck, 25. Mattie Pollock, 3. Liam Gibson (Duncan Idehen 4′), 21. Sebastian Ring – 22. Elliott Hewitt (26. Brandon Buckley 72′), 24. Jock Curran, 15. Harry Clifton – 19. Max Wright, 14. Ahkeem Rose, 20. Moses Ogbu (Ayodeji Owoeye 72′). Innbyttere: Owen Davey.

Max Wright var jo på lån i Scarborough i 17/18. Hos hjemmelaget finner vi en gammel kjenning i Michael Coulson, 31-åringen spiller nå for barndomsklubben.