Fikk ikke utnyttet sjansene


God kamp av Grimsby mot topplaget, det var derfor blodig urettferdig da FGR tok ledelsen kvarteret før slutt ved Junior Mondal. The Mariners hadde flest og størst sjanser, men ballen ville liksom ikke i mål.

Forest Green Rovers – Grimsby 1-0
The New Lawn, 2152 tilskuere

Mål: 1-0 Junior Mondal 75′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 22. Elliott Hewitt, 4. Harry Davis, 6. Luke Waterfall, 2. Luke Hendrie – 15. Harry Clifton (21. Sebastian Ring 79′), 8. Jake Hessenthaler, 10. Elliott Whitehouse – 7. Matt Green (18. Charles Vernam 79′), 9. James Hanson, 20. Moses Ogbu (11. Jordan Cook 74′). Innbyttere: 3. Liam Gibson, 19. Max Wright, 23. Sam Russell, 25. Mattie Pollock.

Lårskaden til Ahkeem Rose var ikke så alvorlig som fryktet, han ventes tilbake neste uke. Ludvig Öhman pådro seg ikke hjernerystelse, men man ser ennå an situasjonen. Luke Waterfall har nå signert.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.