Første ligaseier i Walsall på 122 år

Grimsby hadde ikke slått Walsall borte i serien på 122 år, men for tredje gang på rad tok man poeng etter å ha kommet under først.

Selv om Walsall tok ledelsen så det aldri bekmørkt ut offensivt. Man fikk endelig betalt etter 41 minutter da Elliott Whitehouse headet inn en corner.
Det var jevnt og tildels hendelsløst i starten av andre omgang før James Hanson stanget inn et innlegg til 2-1 ledelse halvveis. Max Wright fikk oss så et straffespark av det billige slaget. James Hanson takket høflig ja og satte inn 3-1 fra krittmerket.
Dermed er James Hanson nå delt toppscorer i League Two.

Walsall – Grimsby
Banks’s Stadium, 4812 tilskuere

Mål: 1-0 Caolan Lavery 5′, 1-1 Elliott Whitehouse (Hessenthaler) 41′, 1-2 James Hanson (Green) 68′, 1-3 James Hanson (pen) 81′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 22. Elliott Hewitt, 6. Luke Waterfall, 5. Ludvig Öhman, 2. Luke Hendrie – 11. Jordan Cook (19. Max Wright 69′), 8. Jake Hessenthaler, 10. Elliott Whitehouse – 7. Matt Green (25. Mattie Pollock 83′), 9. James Hanson, 20. Moses Ogbu (3. Liam Gibson 78′). Innbyttere: 17. Harry Cardwell, 18. Charles Vernam, 21. Sebastian Ring, 23. Sam Russell.

Gult kort: Ludvig Öhman 20′

Harry Clifton, Ahkeem Rose og Harry Davis på skadelisten. Sistnevnte med skulderen ute av ledd sist lørdag og kan bli ute en stund. Overgangsvinduet stenger mandag klokken 18:00 og Grimsby håper ennå å signere minst en spiller innen dess.