Fantastisk borteseier mot serielederen

Et modig laguttak av Michael Jolley belønnes med en deilig 3-1 seier borte mot serieleder Exeter.
Man gjorde syv bytter fra Chelsea-kampen. Inn kom raske tekniske spillere. Spesielt Ethan Robson, Jordan Cook, Max Wright og Moses Ogbu var giftige foran, mens man forsvarte seg meget solid bakover.
Grimsby tok ledelsen ved Ethan Robson som vakkert curlet inn et innøvd cornertrekk fra 20 meter midtveis i første omgang. Exeter var på vei inn i kampen da Max Wright skaffet oss en corner som Moses Ogbu konverterte til 0-2.
Nådestøtet kom etter 67 minutter på en fin kontring hvor Ogbu og Wright kombinerte flott før Robson scoret sitt tredje mål på de to siste seriekampene.
På tampen gjorde man en rekke bytter. Jordan Cook var heldig som slapp et straffespark i mot. Langt inne i overtiden pyntet Exeter på resultatet til 1-3, men det var aldri tvil om hvem som var det beste laget.

Exeter – Grimsby 1-3
St James Park, 4973 tilskuere

Mål: 0-1 Ethan Robson (Hessenthaler) 23′, 0-2 Moses Ogbu (str) 59′, 0-3 Ethan Robson (Ogbu) 67′, 1-3 Ryan Bowman 94′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 25. Mattie Pollock, 6. Luke Waterfall, 3. Liam Gibson (4. Harry Davis 67′) – 11. Jordan Cook, 8. Jake Hessenthaler, 12. Ethan Robson – 14. Ahkeem Rose (9. James Hanson 60′), 20. Moses Ogbu (10. Elliott Whitehouse 73′), 14. Max Wright. Innbyttere: 7. Matt Green, 18. Charles Vernam, 22. Elliott Hewitt, 23. Sam Russell.

Gult kort: Liam Gibson 21′, Ethan Robson 25′, Jake Hessenthaler 69′, Max Wright 77′

Selv om man tapte stort for Chelsea ble det lagt inn et voldsomt skift. Så noen av spillerne er nok slitne her? Luke Waterfall er tillatt å spille igjen. Ludvig Öhman er ute med lyskestrekk.