Kampen avlyst etter baneinspeksjon

Etter 70 mm det siste døgnet ble denne kampen avlyst grunnet overvann på Blundel Park.

Grimsby – Cheltenham
Blundell Park

Grimsby (3-5-2), trolig lag: 1. James McKeown – 25. Mattie Pollock, 5. Ludvig Öhman, 6. Luke Waterfall – 22. Elliott Hewitt, 11. Jordan Cook, 8. Jake Hessenthaler, 10. Elliott Whitehouse, 3. Liam Gibson – 7. Matt Green, 9. James Hanson. Innbyttere: 4. Harry Davis, 14. Ahkeem Rose, 15. Harry Clifton, 17. Harry Cardwell, 18. Charles Vernam, 20. Moses Ogbu, 23. Sam Russell.

Luke Hendrie gikk av med en hamstringskade sist og er ute i noen uker. Max Wright er på vei tilbake, men rekker ikke denne kampen. James Hanson og Harry Clifton blir nok klare tross småskader. Ethan Robson er mer usikker.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *