Tilbake på sporet

Grimsby kom fra godt spill, men to strake tap. Mot bunnlaget Stevenage skulle det endelig løsne foran kassa, selv om kanskje det ikke var den beste kampen?
Et uforandret Grimsby måtte tidlig gjøre en endring da Jake Hessenthaler ble byttet ut og senere kjørt til sykehus med muligens en skulder eller kragebein-skade?
Grimsby tok ledelsen etter 16 minutter da Whitehouse kranglet inn restene av Hansons heading.  Ingen stor andre omgang før Harry Clifton fikk et billig straffespark, Billy Clarke satte midt i mål til 2-0 etter 63 minutter. Så pur magi av Charles Vernam som gjorde alt selv til 3-0.
Inne i overtiden fikk Stevenage et trøstemål da James McKeown nok var dekket og ikke så utgangen av et skudd.

Grimsby – Stevenage 3-1
Blundell Park, 4175 tilskuere

Mål: 1-0 Elliott Whitehouse (Hanson)/selvmål 16′, 2-0 Billy Clarke (str) 63′, 3-0 Charles Vernam 72′, 3-1 Charlie Lakin 92′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 5. Ludvig Öhman, 25. Mattie Pollock, 33. Anthony Glennon – 8. Jake Hessenthaler (20. Josh Benson 4′), 15. Harry Clifton, 10. Elliott Whitehouse – 16. Billy Clarke (21. James Tilley 80′), 9. James Hanson (7. Matt Green 76′), 18. Charles Vernam. Innbyttere: 6. Luke Waterfall, 19. Max Wright, 22. Elliott Hewitt, 23. Sam Russell.

Gult kort: Billy Clarke 64′, Luke Hendrie 78′

Luke Waterfall er tilbake fra karantene, mens Matt Green er aktuell etter en måneds skadefravær. Resten av de skadde spillerne vil være ute.
Overgangsvinduet stenger fredag kveld og det er ventet at man vil hente inn to spillere i løpet av uken., trolig er det snakk om Elliot Grandin og Ethan Robson.