Ny tøff kamp for Grimsby

Naiv tilnærming til kampen for Ian Holloway som gikk veldig offensivt ut mot topplaget. Plymouth hadde gjort leksa og tok fiskerne både på farten til stopperne og i rommet bak de offensive backene.
Når man står så høyt på en slik stor bane må stopperne være hurtige nok til å sveipe unna. Her ble alt feil og Plymouth leder 3-0 til pause.

Taktiske endringer ble gjort i pausen og tross at man holdt nullen, var det nok delvis basert på flaks da hjemmelaget både traff tverrlegger og stolpe. Nå får man håpe på bedre takter på lørdag da Scunthorpe venter.

Plymouth – Grimsby 3-0
Home Park, 9327 tilskuere

Mål: 1-0 Tyreeq Bakinson 22′, 2-0 Ryan Hardie 30′, 3-0 Luke Jephcott 40′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 6. Luke Waterfall, 4. Harry Davis (19. Max Wright 63′), 3. Bradley Garmston (33. Anthony Glennon 36′) – 15. Harry Clifton, 20. Josh Benson (25. Mattie Pollock 46′), 10. Elliott Whitehouse – 16. Billy Clarke, 7. Matt Green, 18. Charles Vernam. Innbyttere: 12. Elliot Grandin, 21. James Tilley, 22. Elliott Hewitt, 23. Sam Russell.

Gule kort: Harry Clifton 56′

James Hanson skal skannes på tirsdag, det er snakk om en lyskeskade og han går nok iallefall glipp av ukens to kamper. Harry Davis vil være i troppen mot Plymouth. Jordan Cook, Jake Hessenthaler og Harry Cardwell er ute. Ahkeem Rose var blant spillerne som var med for reservelaget tidligere på dagen.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.