Kampen utsettes


En positiv koronatest for en Grimsby-spiller betyr at lørdagens kamp mot Cheltenham må utsettes. Spillerne er nå i hjemmekarantene og det er klart at treningsanlegget vil bli holdt stengt i fjorten dager. Også kampene mot Bradford og Hull går ut.

Jock Curran følte seg dårlig med en sår hals og vondt i hodet og deltok ikke på torsdagens trening. Spillerne er nå satt i egenkarantene, men vil ikke bli testet ennå da viruset ofte kan ta fem dager før det blir synlig på testene.

Grimsby skal ha vært flinke med å holde sosial distanse i sine øvelser på feltet, men arrangerte en internkamp på tirsdag som Jock spilte slutten av. Midtbanespilleren er fortiden utleid til Spalding United hvor han spiller kamper i helgene, men han trener med Grimsby i uka.

3. serierunde:
Cheltenham – Grimsby UTS.
Jonny-Rocks Stadium

Grimsby (4-3-3), trolig lag: 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 6. Luke Waterfall, 25. Mattie Pollock, 3. Danny Preston – 15. Harry Clifton, 4. Danny Rose, 10. George Williams – 11. Sean Scannell, 7. Matt Green, 20. Owura Edwards. Innbyttere: 8. Terry Taylor, 12. Montel Gibson, 18. Bilel Mohnsi, 21. James Tilley, 23. Sam Russell, 29. Joe Starbuck, 32. Duncan Idehen.

Preview
Gode nyheter er at Mattie Pollock og Luke Waterfall er tilbake. Luke Hendrie og Sean Scannell skal også være aktuelle.
Dårlige nyheter er at Elliott Hewitt er ute med en kneskade, mens Duncan Idehen sliter med en hamstringskade. Ludvig Öhman er suspendert. Max Wright og James Hanson er ute med langtidsskader. Danny Rose ventes også å være tilbake etter å ha blitt hvilt sist.
Klubben har fortiden to franske prøvespillere på plass, det skal være snakk om en spiss og en kantspiller på 24 og 21 år. De kommer fra gode klubber og skal ha tatt en to ukers karantene for å få prøvd seg i Grimsby.
Cameron Painter og Jock Curran trener med laget, men spiller kamper for Spalding United. Her holdt man Curran hjemme på torsdag da han følte seg småsyk med vondt hode og sår hals.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.