Reservekampen utsatt

Onsdagens reservekamp ble utsatt grunnet frossen bane.

Grimsby Res. – Salford Res. UTS
Blundell Park

Grimsby Reservene (4-4-2), trolig lag:  13. Ollie Battersby – 30. Cameron Painter, 0. Josh Smaller, 32. Duncan Idehen, 28. Joey Hope – 29. Joe Starbuck, 24. Jock Curran, 31. Evan Khouri, 21. James Tilley – 16. Ira Jackson Jr., 17. Alhagi Touray Sisay. Innbyttere: 7. Matt Green, 0. Patrick Boyes, 0. Owen Davey, 27. Harvey Tomlinson, 33. Luis Adlard, .

Grunnet smittefaren, kan det være at man ikke vil blande for mange av de yngste talentene som ennå går på skole. Da tenker man på G16-stjerneskudda Harry Milner, Ben Grist og Louis Boyd. Det er heller ikke utenkelig at man får inn noen prøvespillere her.
Grimsby har en del reservekamper fremover, Hurst hadde derfor ikke hastverk med å låne ut keepertalentet Ollie Battersby som han ønsket å se mer av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.