Ingen kamp


Kveldens kamp har blitt utsatt grunnet overvann på banen. Avgjørelsen kom rundt klokken 18:45 da hadde Grimsbys spillere allerede vært ute på banen og sjekket forholdene.

Barrow AFC – Grimsby UTS
Progression Solicitors Stadium

Grimsby (4-3-3), trolig lag: 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 26. Rollin Menayese, 25. Mattie Pollock, 36. Sam Habergham – 20. Jay Matete, 4. Danny Rose, 22. Elliott Hewitt – 19. Max Wright, 9. James Hanson, 10. George Williams. Innbyttere: 3. Danny Preston, 7. Matt Green, 11. Sean Scannell, 14. Luke Spokes, 16. Ira Jackson Jr., 23. Sam Russell, 0. Stefan Payne.

Mandag signerte man Stefan Payne, spissen er nettopp tilbake fra en skade og det spørs om han starter, men en plass i troppen er trolig. Luke Waterfall og Kyle Bennett var nye på skadelisten sist sammen med Filipe Morais og Harry Clifton. Så får vi se om James Hanson tåler en kamp igjen allerede på tirsdag, men han ble jo tatt ut før slutt sist. Paul Hurst var meget skuffet over spillernes innsats sist, men det spørs vel om man kan gjøre så mye med det på kort tid.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.