Reservekampen avlyst

Oppdatert: Mandag ettermiddag kom meldingen om at kampen var avlyst.

Tirsdag 9. februar klokken 13:00 spiller reservelaget (U23) borte mot Scunthorpe. Riktignok med en del værforbehold da lørdagens seriekamp på Glanford Park ble avlyst grunnet overvann. Denne kampen går riktignok på Barrett Steel Stadium i Bottesford.

Scunthorpe Reservene – Grimsby Reservene
Barrett Steel Stadium

Grimsby Reservene, trolig lag (3-5-2): 13. Ollie Battersby – 29. Joe Starbuck, 25. Mattie Pollock, 32. Duncan Idehen – 11. Sean Scannell, 31. Evan Khouri, 0. Giles Coke, 14. Luke Spokes, 10. George Williams – 7. Matt Green, 16. Ira Jackson Jr. Innbyttere: 12. Montel Gibson, 17. Alhagi Touray Sisay, 24. Jock Curran, 28. Joey Hope, 30. Cameron Painter, 33. Luis Adlard, 0. Patrick Boyes.

Grimsby har en overflod med spillere så det er spennende å se hvem man mønstrer her. Matt Green har stått over de to siste kampene etter sykdom, men var tilbake i trening sist torsdag. Danny Rose, Kyle Bennett, Max Wright og Filipe Morais er på skadelisten. Giles Coke trodde han var kontraktløs og var klar til å signere da man fant ut at situasjonen var uavklart, han trener ennå med klubben og håper det skal ordne seg. Alhagi Touray Sisay var på vei til Wales på transfer deadline day, men her oppstod det kluss med noen klareringer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.