Reservene tapte

Et rimelig sterkt reservelag tapte i ettermiddag 3-0 borte mot Salford.

Salford Res. – Grimsby Res. 3-0
AJ Bell Stadium

Mål: 1-0 Brandon Thomas-Asante 16′, 2-0 Burgess (str) 52′, 3-0 James Wilson 61′

Grimsby Reservene: 1. Ollie Battersby, 2. Joe Starbuck, 4. Mattie Pollock, 5. Duncan Idehen, 3. Sam Habergham – 7. Filipe Morais, 6. Luke Spokes, 8. Giles Coke, 11. Julien Lamy – 9. Sean Scannell ,10. Montel Gibson. Innbyttere: 12. George Williams, 13. Jock Curran, 14. Joey Hope, 15. Alhagi Touray Sisay.

Ingen oppdateringer fra klubben, så hvem som kom inn av innbytterne vet vi ikke foreløpig. Vi legger merke til at Giles Coke fikk verdifulle minutter i sin første opptreden for klubben etter overgangen fra Hereford.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.